欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以广东省教育考试院http://eea.gd.gov.cn为准。

公众号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 学位英语 >

2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(20)

发布:2020-07-23 11:21:44   点击:

  【导读】参加2020年广东成人高考考试的同学,如果想考得好的成绩的话,仔细学习,认真复习是必不可少的。

  为此,广东成人高考网为各位考生带来了:2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(20)

  一、完成对话(1-10)

  Joshua: Dad. Allowance day. Can I have my allowance?

  Father: Oh. I forgot about that.

  Joshua: You ALWAYS forget.

  Father: I guess I do. 1__________

  Joshua.. Just $13.

  Father: Well, I' m not sure if I have that much.

  Joshua: Go to the bank. 2__________

  Father: Lots of money, uh? Uh, well. I think the bank is closed.

  Joshua: Then, what about your secret money jar under your bed?

  Father: Oh, I guess I could do that. 3__________

  Joshua: I' m going to put some in savings, give some to the poor people, and use the rest to buy books.

  Father: Well, that sounds great, Joshua.

  1.选择最佳答案( )。

  A. So, what are you going to do with the money?

  B. You have lots of money.

  C. How much do I owe you?

  D. Do you have anything in mind?

  答案:C

  2.选择最佳答案( )。

  A. So, what are you going to do with the money?

  B. You have lots of money.

  C. How much do I owe you?

  D. Do you have anything in mind?

  答案:B

  3.选择最佳答案( )。

  A. So, what are you going to do with the money?

  B. You have lots of money.

  C. How much do I owe you?

  D. Do you have anything in mind?

  答案:A

  Alicia: You look run-down, Brian.

  Brian: Yeah. I've been feeling under the weather recently. 4__________ and I still haven' t gotten over it.

  Alicia: Well, you want to take sick leave? 5__________

  Brian: I guess so. Even though I seem to be over the worst of it, 6__________

  Alicia: Yup. Better not.

  4.选择最佳答案( )。

  A. I caught a bad cold last week.

  B. All you need now is a good, long rest.

  C. Have you seen the doctor?

  D. I don't want to give the bug to anyone in the office.

  答案:A

  5.选择最佳答案( )。

  A. I caught a bad cold last week.

  B. All you need now is a good, long rest.

  C. Have you seen the doctor?

  D. I don't want to give the bug to anyone in the office.

  答案:D

  6.选择最佳答案( )。

  A. I caught a bad cold last week.

  B. All you need now is a good, long rest.

  C. Have you seen the doctor?

  D. I don't want to give the bug to anyone in the office.

  答案:B

  Speaker A: I like watching old movies and I think they are the best.

  Speaker B: 7__________ even though they're in black and white. I think a good story is more important than color.

  Speaker A: And there was no violence in old movies.

  Speaker B: No, there wasn' t. 8__________

  Speaker A: They like lots of action.

  Speaker B: 9__________

  Speaker A: I like to see actors who are like real people.

  Speaker B: Like real people with real problems.

  Speaker A: 10__________

  Speaker B: Yes, but they never make much money.

  7.选择最佳答案( )。

  A. I like a good story.

  B. They still make movies like that.

  C. People today don' t like that.

  D. I agree with you.

  答案:D

  8.选择最佳答案( )。

  A. I like a good story.

  B. They still make movies like that.

  C. People today don' t like that.

  D. I agree with you.

  答案:C

  9.选择最佳答案( )。

  A. I like a good story.

  B. They still make movies like that.

  C. People today don' t like that.

  D. I agree with you.

  答案:A

  10.选择最佳答案( )。

  A. I like a good story.

  B. They still make movies like that.

  C. People today don' t like that.

  D. I agree with you.

  答案:B

  【结尾】以上就是关于2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(20)的相关内容,各位考生如果还想了解更多关于广东成人高考的相关资讯,如报名时间、考试时间、报考条件、复习资料、相关政策等,敬请关注广东成人高考网(http://www.gdyushi.com/)。

上一篇:2020年广东成考英语该如何备考复习?有什么方式方法吗?
下一篇:2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(19)

第二版底部图