欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以广东省教育考试院http://eea.gd.gov.cn为准。

公众号
微信群
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 学位英语 >

2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(17)

发布:2020-07-23 11:20:15   点击:

  【导读】参加2020年广东成人高考考试的同学,如果想考得好的成绩的话,仔细学习,认真复习是必不可少的。

  为此,广东成人高考网为各位考生带来了:2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(17)

  一、完成对话(1-10)

  Diana: Look at those strangely-dressed kids. What are they doing there?

  Arthur: Don' t you know? Today is the Halloween Day. 1 __________october 31 st. The last day inoc-tober is a holiday for kids. We call it Halloween.

  Diana: Halloween! I heard it before, 2__________

  Arthur: Children celebrate it by making lanterns that night.

  Diana: Pardon?

  Arthur: Those are lanterns made out of fresh pumpkins with a candle burning inside.

  Diana: Today I saw some in the street with carved faces on them.. Are they all made by children?

  Arthur: 3__________ You know, it is too hard for them to do it by themselves. Sometimes they are a-vailable in various shops too.

  Diana: They are fascinating. Are you going to any Halloween party tonight? 4__________

  Arthur: No problem.

  1.选择最佳答案( )。

  A. Parents usually help them.

  B. The kids are going trick-or-treating.

  C. but I don' t know how it is celebrated.

  D. If you go, take me with you.

  答案:C

  2.选择最佳答案( )。

  A. Parents usually help them.

  B. The kids are going trick-or-treating.

  C. but I don' t know how it is celebrated.

  D. If you go, take me with you.

  答案:D

  3.选择最佳答案( )。

  A. Parents usually help them.

  B. The kids are going trick-or-treating.

  C. but I don' t know how it is celebrated.

  D. If you go, take me with you.

  答案:A

  4.选择最佳答案( )。

  A. Parents usually help them.

  B. The kids are going trick-or-treating.

  C. but I don' t know how it is celebrated.

  D. If you go, take me with you.

  答案:B

  Student:I mean I want to do some of these problems.

  Teacher: Yeah.

  Student:But it' s taking time to do them.

  Teacher:When we cover something in the lesson, 5__________ Work out the exercises in it. Erm, when you get a little bit stuck, sort it out yourself, and then think.

  Student: Yeah.

  Teacher:I know I see how you do it. And maybe if you' re totally stuck, 6__________

  Student: Yeah.

  Teacher: It' s really the more you do, Mm, on your own. Because 7__________ you' re gonna be on your own. Keep working on it and you'll be okay.

  5.选择最佳答案( )。

  A. when i.t comes to the exam,

  B. you need to go over it yourself.

  C. then I can go through it again next time.

  D. you have to hand in your homework.

  答案:B

  6.选择最佳答案( )。

  A. when i.t comes to the exam,

  B. you need to go over it yourself.

  C. then I can go through it again next time.

  D. you have to hand in your homework.

  答案:C

  7.选择最佳答案( )。

  A. when i.t comes to the exam,

  B. you need to go over it yourself.

  C. then I can go through it again next time.

  D. you have to hand in your homework.

  答案:A

  Doctor: Well, what can we do for you today?

  Patient: Oh, I'm an infection in my gum, Doctor.

  Doctor: In your gum?

  Patient: Up here. I've some tablets and, er, I don't know.

  Doctor: 8__________ Aye, the Sofradex is not doing very much for that, is it?

  Patient: I' ve never taken them. I' ve just, I stop taking them.

  Doctor: Aye, I don't think they're doing very much to you.

  Patient: 9__________ Doctor.

  Doctor: Aye.

  Patient: I' m just wondering if it' s my teeth or that it' s just my blood that' s doing it.

  Doctor: I think it might be the teeth. It' d be worth getting the dentist to have a look at your plate.

  Patient: 10__________

  Doctor: Yes, yes. Keep on with those just now.

  Patient: Yes. Aye, two four, one or two four times a day.

  Doctor: Yes, one four times a day.

  Patient: Fine, yeah.

  8.选择最佳答案( )。

  A. It' s been painting me all night.

  B. Let' s have a look and see what they' ve done to you.

  C. Do I take these Sofradex is they're prescribed here, Doctor?

  D. What' s wrong with me, Doctor?

  答案:C

  9.选择最佳答案( )。

  A. It' s been painting me all night.

  B. Let' s have a look and see what they' ve done to you.

  C. Do I take these Sofradex is they're prescribed here, Doctor?

  D. What' s wrong with me, Doctor?

  答案:D

  10.选择最佳答案( )。

  A. It' s been painting me all night.

  B. Let' s have a look and see what they' ve done to you.

  C. Do I take these Sofradex is they're prescribed here, Doctor?

  D. What' s wrong with me, Doctor?

  答案:A

  【结尾】以上就是关于2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(17)的相关内容,各位考生如果还想了解更多关于广东成人高考的相关资讯,如报名时间、考试时间、报考条件、复习资料、相关政策等,敬请关注广东成人高考网(http://www.gdyushi.com/)。

上一篇:2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(18)
下一篇:2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(16)

第二版底部图