欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以广东省教育考试院http://eea.gd.gov.cn为准。

徐老师
微信号
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 学位英语 >

2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(12)

发布:2020-07-23 11:17:43   点击:

  【导读】参加2020年广东成人高考考试的同学,如果想考得好的成绩的话,仔细学习,认真复习是必不可少的。

  为此,广东成人高考网为各位考生带来了:2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(12)

  一、完成对话(1-10)

  Frank: I just received a letter from one of my old high school buddies.

  Sarah: 1__________

  Frank: Well, actually I haven' t heard from him in ages.

  Sarah: To be frank with you, I' ve been out of touch with most of my old friends. 2__________

  Frank: I know. it' s really hard to maintain contact when people move around so much.

  Sarah: That' s right. 3__________ But you' re lucky to be back in touch with your buddy again.

  1.请选择最佳答案()。

  A. People just drift apart!

  B. That' s nice !

  C. Only one or two still keep me posted about what they are doing.

  D. Do you often keep in touch with them?

  答案:B

  2.请选择最佳答案()。

  A. People just drift apart!

  B. That' s nice !

  C. Only one or two still keep me posted about what they are doing.

  D. Do you often keep in touch with them?

  答案:A

  3.请选择最佳答案()。

  A. People just drift apart!

  B. That' s nice !

  C. Only one or two still keep me posted about what they are doing.

  D. Do you often keep in touch with them?

  答案:C

  Cindy: Would you like to have some ice-cream? I' ve got a variety of flavors for you to choose from.

  I've got strawberry, peach, chocolate, chocolate chip, coffee, vanilla, and butter pecan.

  Martha: Wow ! 4__________ I wish I could, but I just can' t. I' m on a diet to lose weight.

  Cindy: Come on, it' s just a bite. It doesn' t really hurt to have just a bite.

  Martha:5__________ Please don' t tempt me. Please !

  Cindy: Gee! You are really strong-willed.

  Martha: You' re absolutely fight. 6__________

  Cindy: Well, I' d better not tempt you. Otherwise, if I give you a piece of cake, you might ask for a glass of milk.

  4.请选择最佳答案()。

  A. I' m not so easily tempted into doing something that I think is wrong.

  B. I' d better not.

  C. I can hardly choose from.

  D. What choices you have!

  答案:D

  5.请选择最佳答案()。

  A. I' m not so easily tempted into doing something that I think is wrong.

  B. I' d better not.

  C. I can hardly choose from.

  D. What choices you have!

  答案:B

  6.请选择最佳答案()。

  A. I' m not so easily tempted into doing something that I think is wrong.

  B. I' d better not.

  C. I can hardly choose from.

  D. What choices you have!

  答案:A

  Roger: So, how is your new roommate?

  Martha: 7__________

  Roger: What happened?

  Martha: She' s always making loud noises at midnight and when I remind her, she always makes rude remarks.

  Roger: 8__________

  Martha: I tried, but it didn't work.

  Roger: 9__________

  Martha: At least three times. I guess I'm going to complain to the manager. 10__________

  Roger: Maybe.

  7.请选择最佳答案()。

  A. Why don' t you have a heart to heart chat with her?

  B. She really turns me off,

  C. I hope she can be driven out.

  D. But how many times did you try?

  答案:B

  8.请选择最佳答案()。

  A. Why don' t you have a heart to heart chat with her?

  B. She really turns me off,

  C. I hope she can be driven out.

  D. But how many times did you try?

  答案:A

  9.请选择最佳答案()。

  A. Why don' t you have a heart to heart chat with her?

  B. She really turns me off,

  C. I hope she can be driven out.

  D. But how many times did you try?

  答案:D

  10.请选择最佳答案()。

  A. Why don' t you have a heart to heart chat with her?

  B. She really turns me off,

  C. I hope she can be driven out.

  D. But how many times did you try?

  答案:C

  【结尾】以上就是关于2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(12)的相关内容,各位考生如果还想了解更多关于广东成人高考的相关资讯,如报名时间、考试时间、报考条件、复习资料、相关政策等,敬请关注广东成人高考网(http://www.gdyushi.com/)。

上一篇:2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(13)
下一篇:2020年广东成考学位英语考试黄金冲刺题及答案(11)

第二版底部图