欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以广东省教育考试院http://eea.gd.gov.cn为准。

徐老师
微信号
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 高起专 >

2020年广东成考高起专英语基础试题及答案(7)

发布:2020-09-18 09:42:07   点击:

  【导读】广东成人高考网为给为考生带来2020年广东成考高起专英语基础试题及答案(7)

  以下为具体内容:

  ( )1. The girl cried out: “I ________ go out today.”

  A. had better not to B. had rather not

  C. would rather not to D. would rather not

  ( )2. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

  A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

  ( )3 She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

  A. whom B. where C. which D. while

  ( )4. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

  A. had met B. have met C. met D. meet

  ( )5. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

  A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

  ( )6. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

  A. learn B. to learn C. learned D. learning

  ( )7.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

  A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

  ( )8. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

  A. message B. letter C. sentence D. notice

  ( )9 _______, Mother will wait for him to have dinner together.

  A. However late is he B. However he is late

  C. However is he late D. However late he is

  ( )10. Alice, why didn‘t you come yesterday?

  I , but I had an unexpected visitor.

  A. had B. would C. was going to D. did

  ( )11.—Who is Jerry Cooper?

  — _______? I saw you shaking hands with him at the meeting.

  A. Don‘t you meet him yet B. Hadn’t you met him yet

  C. Didn‘t you meet him yet D. Haven’t you met him yet

  ( )12. We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.

  A. having met B. meeting C. to meet D. to have met

  ( )13. What did you think of her speech?

  She _______for one hour but didn‘t _______ much.

  A. spoke; speak B. spoke; say C. said; speak D. said; say

  ( )14. After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew

  up as a child.

  A. which B. where C. that D. when

  ( )15. As she _______ the newspaper, Granny ________ asleep.

  A. read; was falling B. was reading; fell

  C. was reading; was falling D. read; fell

  ( )16. How beautifully she sings! I have never heard ________.

  A. the better voice B. a good voice

  C. the best voice D. a better voice

  ( )17. Wait till you are more ________. It‘s better to be sure than sorry.

  A. inspired B. satisfied C. calm D. certain

  ( )18.—Hi, Tracy, you look tired.

  —I am tired. I _______ the living room all day.

  A. painted B. had painted C. have been painting D. have painted

  ( )19.—How was your recent visit to Qingdao?

  —It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.

  A. few last sunny B. last few sunny

  C. last sunny few D. few sunny last

  ( )20. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.

  A. has worked B. was working C. had been working D. had worked

  ( )21.—When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.

  —They _______ be ready by 12:00.

  A. can B. should C. might D. need

  ( )22. Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.

  A. picked up B. picked out C. throw away D. kick away

  ( )23. While standing there, the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.

  A. fixed up B. looked at C. stared at D. glared at

  ( )24. _______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.

  A. If B. Whether C. That D. Where

  ( )25. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

  A. add B. add to C. add up to D. add up

  参考答案:

  1.D2.A3.D 4.B 5.B 6.B 7.D 8.A 9.D 10.C 11.D 12.C 13.B

  14.B 15.B 16.D 17.D 18.C 19.B 20.B 21.B 22.A 23.C 24.B 25.A

  【结尾】以上就是关于2020年广东成考高起专英语基础试题及答案(7)的全部内容,更多广东成考考试信息、成考公告、报考专业、报名指南、报考条件、常见问题、试题题库、复习资料、成绩查询、准考证打印等信息,欢迎访问广东成人高考网

上一篇:2020年广东成考高起专英语基础试题及答案(8)
下一篇:2020年广东成考高起专英语基础试题及答案(6)

第二版底部图